B–lift stangrinamasis aliejus 200 ml

ID: 304000013
Kaina: 24.90 Eur
Į krepšelį

 B – lift stangrinamasis aliejus  200 ml. Aktyvus daugiafunkcis aliejus, skirtas veido ir kūno priežiūrai. Minkštos ir glotnios tekstūros produktas akimirksniu įsigeria į odą, nepalieka riebalų pertekliaus. Prabangūs ingredientai suteikia minkštumo, elastingumo ir apsaugo veido bei kūno odą. Naudojant reguliariai,  sumažėja nelygumai, strijos, randai ir pirmieji odos senėjimo požymiai. Produkto sudėtis papildyta natūraliu vynuogių kauliukų aliejumi, išgaunamu iš itališkų vynuogių, putonių sėklų aliejumi, kuris veikia kaip antioksidantas, saugo riebalų rūgštis ir minkština odą. Bisabololis kovoja su laisvaisiais radikalais, o ramunėlės švelnina odą. Natūralus saldžiųjų migdolų aliejus drėkina ir minkština. Taukmedžio aliejus saugo odą, o natūralus argano aliejus puoselėja, maitina ir užkerta kelią odos senėjimo požymiams. Rezultatai parodė, kad po 30 dienų produkto naudojimo oda tampa elastingesnė ir stipresnė. Gamintojo patvirtinta, kad po 60 dienų naudojimo pastebimai sumažėja strijos.

NAUDOJIMAS: naudoti du kartus per dieną, mažiausiai du mėnesius. Sukamaisiais judesiais tepti ypač pirmųjų senėjimo požymių paveiktas odos vietas, randus ir strijas.

ĮSPĖJIMAS: tik išoriniam naudojimui. Naudoti ant nepažeistos, sveikos odos. Laikyti vėsioje ir vaikams nepasiekiamoje vietoje. Vengti kontakto į akis. Odai paraudus ar pajutus degimo pojūtį, naudojimą nutraukti. Be parabenų, patrolato, dažiklių, alkoholio, parafino, mineralinių aliejų ir alergenų. Švelniai parfumuota. Kliniškai ir dermatologiškai patikrinta. Testuota su nikeliu, chromu, kolbatu, arsenu, kadmiu ir gyvsidabriu. Produktas tinka jautrios odos priežiūrai.

SUDĖTIS (INCI): Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Coco-Caprylate, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Oil, Tocopheryl Acetate, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Bisabolol, Helianthus Annuus (Sun ower) Seed Oil, Parfum (Fragrance).