B–lift stangrinamasis aliejus 200 ml

ID: 304000013
Kaina: 24.90 Eur
Į krepšelį

 B – lift stangrinamasis aliejus  200 ml. Aktyvus, daugiafunkcinis aliejus skirtas veido ir kūno priežiūrai. Minkštos ir glotnios tekstūros produktas akimirksniu susigeria į odą, nepalieka riebalų pertekliaus. Prabangūs ingredientai suteikia minkštumo, elastingumo ir apsaugą veido bei kūno odai. Naudojant reguliariai matomai sumažėja nelygumai, strijos, randai ir pirmieji odos senėjimo požymiai. Produkto sudėtis praturtinta natūraliu vynuogių kaukiukų aliejumi, išgaunamu iš itališkų vynuogių, putonių sėklų aliejumi, kuris veikia kaip antioksidantas, saugo riebalų rūgštis ir minkština odą. Bisabololas ramina ir kovoja su laisvaisiais radikalais, o ramunėlės švelnina odą. Natūralus saldžiųjų migdolų aliejus drėkina ir minkština. Taukmedžio aliejus saugo odą, o natūralus argano aliejus puoselėja, maitina ir užkerta kelią odos senėjimo požymiams. Rezultatai parodė, jog po 30 dienų produkto naudojimo oda tampa elastingesnė ir stipresnė. Gamintojo patvirtinta, kad po 60 dienų naudojimo pastebimai sumažėja strijos.

NAUDOJIMAS: naudoti du kartus per dieną, mažiausiai du mėnesius. Tepti sukamaisiais judesiais, ypač pirmuosius senėjimo požymius rodančias odos vietas, randus ir strijas.

ĮSPĖJIMAS: tik išoriniam naudojimui. Tepti sveiką odą. Laikyti vėsioje ir vaikams nepasiekiamoje vietoje. Vengti kontakto į akis. Odai paraudus ar pajutus degimo pojūtį, naudojimą nutraukti. Be parabenų, patrolato, dažiklių, alkoholio, parafino, mineralinių aliejų ir alergenų. Švelniai parfumuota. Kliniškai ir dermatologiškai patikrinta. Testuota su nikeliu, chromu, kolbatu, arsenu, kadmiu ir gyvsidabriu. Produktas tinka jautrios odos priežiūrai.

SUDĖTIS (INCI): Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Coco-Caprylate, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Oil, Tocopheryl Acetate, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Bisabolol, Helianthus Annuus (Sun ower) Seed Oil, Parfum (Fragrance).